החומרים:
2 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אבקת שקדים
¼ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
2 כוסות אגוזי פאקאן קצוצים
1כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה: בסיר המיסו את השוקולד והמרגרינה, הקציפו את הביצים עם הסוכר שפכו את תערובת השוקולד לאחר שהתקררה מעט,הוסיפו את כל החומרים , הוסיפו את השוקולד צ'יפס והשהו במקרר לחצי שעה לפחות, צרו עוגיות שוקולד צ'יפסאפו בתבנית ביום של 170 מעלות עד שהעוגיות מוכנות למאגר המתכונים לחצו
http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net