חריימה דגים מרוקאים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

חריימה דגים מרוקאים 

מאת    [ 03/02/2011 ]
מילים במאמר: 128   [ נצפה 18180 פעמים ]

 
 

החומרים: חצי ק''ג דג נסיכת הנילוס פרוס
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
4 שיני שום כתושים 2 גמבה פרוסות לרצועות
1 כף פפריקה מתוקה
2 פלפלים אדומים יבשים גדולים מתוקים פלפל שחור אבקת מרק עוף פרווה
2 פלפלים ירוקים חריפים חצויים 
2  עגבניות פרוסות ללא הקליפה
חבילה כוסברה קצוצה 2 כפות רסק עגבניות אופן ההכנה: יש להשרות את פרוסות הדג בחצי כוס לימון וכפית מלח בקערה למשך שעתיים לפחות ,להוציא לסנן ולשמור בצד, מכניסים את הרוטב מסדרים בסיר את כל החומרים תחילה שמים בסיר שמן ומגנים את הגמבה מוסיפים את הכוסברה ועל את השום,הפפריקה,הפלפלים,והעגבניות הפורוסות והרסק מנמיכים את הלהבה ומכנסים את הדג , שופכים מעל את המים והתבלינים ומביאים לרתיחה , מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהדגים מתבשלים והרוטב נעשה מעט סמיך למאגר המתכונים הגדול הרשמו לאתר בחינם לחצו כאן

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב