דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קציצות דגים ברוטב 

מאת    [ 03/02/2011 ]

מילים במאמר: 128   [ נצפה 8786 פעמים ]

החומרים לקציצות : 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות מהשמן

1 בצל מגורד

1 תפוח אדמה מגורד

3 שיני שום כתושים

 3 כפות פירורי לחם

1 כף אבקת מרק פרווה

 2 ביצים

פלפל שחור

מלח

כפית  כמון

 החומרים לרוטב:

1 בצל קצוץ

 4 כפות רסק עגבניות

 1 כף קטשופ

חצי חבילה כוסברה קצוצה

 1 כף אבקת מרק פרווה

 1 כף פפריקה

 2 שיני שום כתושים

 3 כוסות מים  

 אופן ההכנה: סננו את הטונה מהשמן, הכניסו לקערה והוסיפו את כל החומרים , ערבבו וצרו קציצות ,טגנו בשמן והניחו על נייר סופג,הכינו את הרוטב,טגנו בשמן את הבצל והרסק והקטשופ הוסיפו את התבלינים הוסיפו  כ-3 כוסות מים והביאו לרתיחה , הנמיכו את הלהבה והכניסו את הקציצות לבישול של חצי שעה על להבה נמוכה .למאגר המתכונים הרשמו חינם ולחצו כאן

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net




מאמרים חדשים מומלצים: 

מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה
התוצאה הסופית -  מאת: נדב ברקאי מומחה
תסמונת מטבולית והקשר לתזונה קטוגנית  -  מאת: אילנה בירקין מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב