דג מרוקאי חריף
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

דג מרוקאי חריף 

מאת    [ 20/01/2011 ]
מילים במאמר: 187   [ נצפה 16349 פעמים ]

 
 

החומרים :

6-8 חתיכות דג בורי,דניס,או טלפיה (שהוא בעצם מושט)

 2 עגבניות קלופות וקצוצות

 1 גמבה חתוכה  לריבועים גדולים

 4פלפלים ירוקים חריפים קצוצים

 1ראש שום

 חבילה וחצי כוסברה

 חצי כפית כורכום

כפית כמון

חצי כפית פלפל שחור

 מלח לפי הטעם

 1 כוס שמן

 3 כפות פפריקה אדומה מתוקה או חריפה בהתאם לטעמכם.

אופן ההכנה: בסיר דגים מניחים את המצרכים בסדר הבא את פרוסות העגבניות, הגמבה,הפלפל החריף חצי מכמות השום וחצי מכמות הכוסברה, להוסיף הכורכום והמלח להניח מעליהם את פרוסות הדג. למלא מים עד גובה הירקות לכסות את הסיר ולהביא לידי רתיחה, לאחר שהמים רותחים יש להוסיף את השמן והפפריקה ולהרתיח עוד כ 5-7 דקות,להנמיך את האש ופתוח קצת את המכסה כדי שהאדים יצאו ולהמשיך את תהליך הבישול עוד כ-40 דקות על להבה נמוכה. לקראת סיום הבישול כ5 דקות לפני יש להוסיף את המחצית השניה של הכוסברה והשום ולבשל כאמור 5-10 דקות נוספות ולהגיש . הסוד להכנת דגים מרוקאים אמיתיים היא סידור הסיר חשוב מאוד לסדר את המצרכים באופן במתאור במתכון זה ,כי כאמור זה הבסיס להצלחה כך למדנו מהסבתות והאמהות ואכן זה סוד ההצלחה לכן תקפידו לסדר את הסיר בסדר הנכון ואנו בטוחים כי ההצלחה בידכם. למאגר המתכונים לחצו

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב