מתכון לדג בורי פיקנטי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון לדג בורי פיקנטי 

מאת    [ 20/01/2011 ]
מילים במאמר: 146   [ נצפה 7062 פעמים ]

 
 

החומרים:  

 2 דג בורי חתוכים  לפרוסות
2 כפות מיץ לימון 2 כמפות חומץ מעט מלח 2 לימונים כבושים  2 עגבניות בינוניות מרוסקות בפומפיה
3 כפות רסק עגבניות
2 פלפלים צ'ילי  יבשים מתוקים 2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
7 שיני שום כתושים
1חבילה כוסברה קצוצה
מלח
2 כפיות פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית כורכום כפית כמון 
חצי כוס שמן
חצי עד כוס מים     אופן ההכנה: שוטפים את פרוסות הדג ומשרים במיץ לימום וחומץ ומלח לפחות חצי שעה, שוטפים היטב ומכניסים למסננת , במקביל בסיר דגים או בסיר עמוק יחסית מטגנים בשמן את הגמבה ,מוסיפים את השום,את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות,מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת התבלינים,את הלימון הכבוש ,מוסיפם מים ומביאים לרתיחה , מבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה , מוסיפים את פרוסות הדגים , מביאים שוב לרתיחה , מנמיכים את הלהבה ומבשלים לפחות חצי שעה , טועמים מתקנים טיבול ומגישים למאגר המתכונים הגדול חינם לחצו

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב