דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קרפצ'ו דג בורי טרי בלימון , שמן זית ורוקט 

מאת    [ 04/06/2007 ]

מילים במאמר: 68   [ נצפה 6426 פעמים ]

מצרכים:
- 3 דגי בורי טריים ביותר מפולטים, ללא העור והעצם, פורסים לפרוסות דקיקות.
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות לימון
- רוקט קצוץ
- מלח ופלפל

אופן הכנה:
1) מסדרים פרוסות הדגים בצלחות כך שיכסו כל הצלחת בשכבה אחת.
2) מזלפים ממיץ הלימון ושמן הזית בצורה שווה על כל פרוסות הדג.
3) ממליחים ומפלפלים ומוסיפים הרוקט הקצוץ.
4) מומלץ להגיש עם בגט פרוס וחמאה.



שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב