דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מתכון נאן 

מאת    [ 04/06/2007 ]

מילים במאמר: 104   [ נצפה 6913 פעמים ]

מצרכים:
3/4 כוס מים פושרים
2 כפיות סוכר
2 כפיות שמרים
4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות שמן קנולה
1 ביצה טרופה
1/2 כוס יוגורט

אופן הכנה:
מערבבים השמרים, המים והסוכר בקערה,מוסיפים הקמח ואבקת האפייה ובוחשים היטב.
מוספים שאר המרכיבים לשים לכדור בצק.
מעבירים הכדור למשטח עבודה ולשים עוד 10 דקות עד שהבצק גמיש.
מעבירים הבצק לקערה משומנת, מכסין במגבת ומניחים להתפחה, כשעה עד שעתיים.
מחממים התנור לחום גבוה.
מחלקים הבצק ל 6 כדורים שווים, מרדדים הכדורים למשטח צר ודק רוחב 15 סמ' אורך 20 סמ'.
אופים בתנור כ 5 דקות כל נאן או עד שהתנפחו והשחימו.
שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב