מרק גולש הונגרי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק גולש הונגרי 

מאת    [ 04/06/2007 ]
מילים במאמר: 152   [ נצפה 24288 פעמים ]

 
 
מרק מהמטבח ההונגרי שכולנו מכירים ואוהבים, מנה קלאסית שמהווה ארוחה מלאה

מצרכים ( 5 מנות):
- 3 בצלים קצוצים
- 1 שן שום כתושה
- 200 גר' בשר בקר ( חזה) חתוך לקוביות
- 4 גזרים קצוצים
- 2 סלרי אמריקאי קצוץ
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 1.5 ליטר מים או נוזל בקר חום
- 3 תפו"א מקולפים וקצוצים
- לבצקניות : 50 גר' קמח, ביצה, מעט מים
- מלח, פלפל

אופן הכנה:
מאדים הבצל בסיר, מוסיפים שן השום, הבשר ומטגנים היטב על אש גבוהה.
מוסיפים הירקות והפפריקה ( מתוקה וחריפה), מערבבים היטב ומוסיפים לאחר מס' דקות את הנוזל.
מביאים לרתיחה, מורידים האש ומבשלים תוך כדי הורדת קצף ושומן, מבשלים למשך 1.5 עד 2 שעות , מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
מוסיפים את תפו"א וממשיכים לבשל עוד כ 20 דקות עד שהם מתחילים להתרכךך מטפטפים את תערובת הבצקניות למרק.
מבשלים עוד כ 10 דקות, טועמים , משלימים טעם ומגישים.





זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב