מרק ירקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק ירקות 

מאת    [ 04/06/2007 ]
מילים במאמר: 98   [ נצפה 20485 פעמים ]

 
 
מצרכים:
- 1 קישוא
- 1 בצל
- 1 גזר
- 1 שורש גזר ושורש פטרוזיליה
- 2 שיני שום
- 1 יח' ברוקולי
- 250 גר' דלעת
- 200 גר' כרוב ניצנים
- 3 כפות שמן זית
- 1 ליטר מים / ציר ירקות
- מעט שמיר ופטרוזילה קצוצים
- מלח, פלפל

אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות ומאדים בסיר עם השמן, מוסיפים הנוזלים ומבשלים כ 1/2 שעה.
מתבלים במלח, פלפל ומגישים מעוטר במעט שמיר ופטרוזיליה.

טיפ השף:
1) ניתן להוסיף למרק בהגשה פסטה מבושלת.
2) בזמן הכנת המרק להוסיף 1/4 כוס גריסים או עדשים שיעשירו המרק.



זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב