מרק חומוס ותרד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק חומוס ותרד 

מאת    [ 04/06/2007 ]
מילים במאמר: 170   [ נצפה 5379 פעמים ]

 
 
מרק חומוס ותרד
מצרכים:
- 1/2 כוס שעועית אדומה שרוייה במים למשך הלילה.
- 1 כוסות גרגירי חומוס מושרים במים למשך הלילה.
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל, 1 גזר,1 סלרי, 1 כרישה ו1 תפו"א קצוצים .
- 3 שיני שום קצוצות.
- 1/2 כוס עדשים אדומות
- 1/2 כוס גריסים.
- 1.5 ליטר מים / או נוזל ירקות
- 1 חבילת עלי תרד שטופים
- 3 עלי דפנה, 4 יח' פלפל אנגלי
- מלח, פלפל לפי הטעם
- נענע קצוצה לעיטור

אופן הכנה:
- מסננים את הקיטניות מהמים ושוטפים היטב.
- מחממים השמן בסיר מתאים ומאדים הירקות.
- מוסיפים הקיטניות מערבבים היטב ולאחר מס' דקות מוסיפים הנוזל,
עלי הדפנה ופלפל אנגלי.
- מביאים לרתיחה, מנמיחים האש למינימום ומבשלים עד שהחומוס
והשעועית רכים.
- מוסיפים התרד הקצוץ, מתבלים במלח ופלפל ומשלימים טעם.
- מגישים עם מעט פטרוזיליה ולחם כפרי.

טיפים:
1) אסור להוסיף מלח למרק אלה רק שהקטניות התרככו.
2) ניתן להוסיף כפית כורכום לגוון צהוב עז.
3) בהגשה ניתן להוסיף כף יוגורט עיזים משובח למנת המרק.



שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.

שף
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב