פילס בורקס טורקי אמיתי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פילס בורקס טורקי אמיתי 

מאת    [ 30/08/2010 ]
מילים במאמר: 242   [ נצפה 2838 פעמים ]

 
 

מצרכים:
לבצק:
1 ק"ג קמח רגיל בתוספת של 1 חב' אבקת אפיה או 1 ק"ג קמח תופח 200 גר' מרגרינה 2 ביצים בטמפ' החדר 1 לבן או יוגורט 1 כוס ורבע מים פושרים קייטרינג 1/2 כפית מלח  

מילוי:
3 תפוחי אדמה קלופים 1 גבינה לבנה 9% 150 גרם גבינה בולגרית מגוררת 50 גרם גבינת קשקבל מגוררת

לציפוי: 100גר שומשום 1 ביצה בטמפ' החדר טרופה


אופן ההכנה:
1.   לבשל את תפוחי האדמה ולרסקם כמו לפירה משלוחי פרחים .
2.   להכין את הבצק: לשפוך את הקמח לקערה גדולה וליצור גומה באמצע ולשפוך את שאר החומרים וללוש עד לקבלת בצק פירורי.
3.   לצקת את  המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק.
4.   לאחר שלשנו את הבצק לבצק חלק להניח בצד למנוחה למשך שעה.
5.   לשפוך לקערה בינונית את כל מצרכי המילוי ולערבב לתערובת אחידה שף פרטי .
6.   לחלק את הבצק ל4 חלקים שוום ולרדד על משטח מקומח כל חלק לעלה ובעזרת כוס לקורץ עיגולים שווים.
7.   לקחת עיגול  ליצוק מתערובת המילית כפית אחת במרכז העיגול.
8.   סוגרים את העיגול ומהדקים את הקצוות וצובטים.
8.   מורחים ביצה ומפזרים שומשום. אופים בחום של 180 מעלות בערך כ- 1/2 שעה .

נכתב על ידי דני גלעד מעצב אתרי אינטרנט WE BUILD IT ארונות הזזה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב