דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


להלן סוגי הרטבים השונים שנכין מהרוטב ההרוטב היסודי החום ( Sauce demiglace): 

מאת    [ 17/04/2007 ]

מילים במאמר: 327   [ נצפה 4630 פעמים ]

להלן סוגי הרטבים השונים שנכין מהרוטב ההרוטב היסודי החום ( Sauce demiglace):


- Sauce piquante - מוסיפים לרוטב החום תרכיז מחומץ בין יין לבן, פלפל שחור גרוס, עלי דפנה, ציפורן.
מסננים ומוסיפים רצועות מלפפון חמוץ , צלפים ועשבי תיבול ( פטרוזיליה, עירית )
מתאים לבשר כבוש וללשון.

- Sauce robert - מוסיפים תרכיז מיין לבן , בצל קצוץ , עלי דפנה, פלפל שחור גרוס, חומץ בין יין לבן.
מסננים ומוסיפים חרדל ופטרוזיליה קצוצה.
מתאים לבשר לבן קלוי.

- Sauce charcuti'ere - כמו Sauce robert רק מוסיפים רצועות מלפפונים חמוצים.
מתאים לבשר כבוש, לשון וצלי בקר.

- Sauce diable - מוסיפים תרכיז של יין לבן, פלפל חריף, קוניאק ופטרוזיליה
מתאים לבשר ועופות צלויים.

- Sauce zingara - מוסיפים עגבניות קצוצות ( מקולפות ומגולענות), רצועות בשר כבוש, וקוביות לשון כבוש,
פטריות כמהין קצוצות דק, יין ופפריקה חריפה.
מתאים למנות בשר בטיגון מהיר ( סטייקים) או מנות גריל.

- Sauce champignons - מוסיפים בצל מאודה, עם פטריות שמפיניון, עגבניות קצוצות, יין לבן ופטרוזיליה.
מתאים לכל סוגי הבשר.

- Sauce p'erigord - מוסיפים תמצית מפטריות כמהין ויין מדרה וכמהין קצוץ בהגשה.
מתאים לכבד אווז ומנות בשר מטוגנות ( פילה בקר, סינטה, אנטריקות)

- Sauce italienne - מוסיפים רכז עגבניות, מחית פטריות, רצועות בשר כבוש, פטרוזיליה ועגבניות קצוצות.

- Sauce oignons - מוסיפים הרבה בצל קצוץ מאודה, יין לבן ותמצית בשר.
מתאים צלי בקר ובשר מאודה.

? Sauce bordelaise - מוסיפים תרכיז יין אדום, פלפל שחור גרוס, טימין, שום, עלי דפנה, פלפל אנגלי ובצל.
לאחר הסינון מוסיפים מח עצמות, מיץ לימון, קוניאק ופפריקה.
מתאים לבשר בקר מטוגן, בשר על הגריל

- Sauce bourgignonne - מוסיפים תרכיז מיין אדום, בצל, שום, פלפל, פטרוזיליה ופטריות, מסננים.
מתאים לצלי בקר וביצה עלומה.

- Sauce mad'ere - מוסיפים יין מדרה או יין הדומה לטעמו.
מתאים לכל סוגי הבקר, לשון וכבוש.

- Sauce africaine - מוסיפים בצל מאודה, יין מלגה, ופפריקה חריפה.
מתאים לבשר מטוגן ובשר על הגריל.

- Sauce bigarade - מוסיפים פרוסות מקליפות תפוזים ולימונים חלוטים, קצוצים ומבושלים ביין אדום
ורוטב חום מברווזים.
רוטב זה מיוחד לברווזים.



שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב