דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מלפפונים כבושים 

מאת    [ 16/04/2007 ]

מילים במאמר: 78   [ נצפה 6620 פעמים ]

מלפפונים כבושים

המצרכים:
קילו מלפפונים
10-12 שיני שום (לא גדולות)
10 גבעולי שמיר
1/4 כוס חומץ
1 כף מלח
1 כפית גרגירי פלפל שחור גרוס
מים לכיסוי

אופן ההכנה:
לשטוף את המלפפונים.
לשים אותם בצנצנת עם יתר החומרים.
לצקת את המים לפי גודל הכלי, ולהוסיף כפית גדושה מלח על כל כוס מי
כובשים את המלפפונים בטמפרטורת החדר במשך 5 עד 6 ימים

טיפ:
רצוי שהצינצנת תהיה סטרילית ע"י זה ששפוך בתוכה מים רותחים ואז נייבש אותה היטב


שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב