מרק עדשים ועשבים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק עדשים ועשבים 

מאת    [ 15/04/2007 ]
מילים במאמר: 97   [ נצפה 8180 פעמים ]

 
 
מרק עדשים
מצרכים:
- 1 ליטר מים או נוזל ירקות
- 2 כוסות עדשים שחורות מושרות במים למשך הלילה, מסוננות ושטופות.
- 1 בצל קצוץ
- 1 גזר קצוץ
- 3 שיני שום קצוצים
- 6 עגבניות מקולפות, ללא גרעינים קצוצות
- 3 כפות עשבי תיבול קצוצים ( בזיליקום, טאראגון, אורגנו, מרווה)
- 1 כף עלי חרדל
- מלח, פלפל לבן, מעט רוטב סויה

אופן ההכנה
מערבבים כל המוצרים חוץ מעשבי התיבלון והתבלינים, בסיר מביאים לרתיחה על אש קטנה
למשך 45 דקות עד שהעדשים והירקות רכים. מוסיפים העשבים, מלח, פלפל ורוטב סויה
מגישים המרק בקערות מתאימות.












שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
שף
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב