מרק שעועית עשיר
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק שעועית עשיר 

מאת    [ 15/04/2007 ]
מילים במאמר: 182   [ נצפה 40621 פעמים ]

 
 
מצרכים:
- 500 גר' שעועית מעורבת ( לבנה, גדולה, מנומרת )- מושרת במים למשך הלילה
- 4 כפות שמן זית
- 3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
- 5 שיני שום קצוצות
- 3 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות
- 3 גבעולי סלרי קצוצים
- 400 גר' עצמות רגל עם מח
- 2 קופסאות רסק עגבניות קטנות
- 2.5 מים או נוזל ירקות או נוזל עוף/ בקר
- 4 עלי דפנה, 3 יח' ציפורן
- מלח, פלפל לבן
- צרור פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה:
- מסננים השעועית לאחר שהושרתה היטב במים למשך הלילה ושוטפים.
- מחממים השמן בסיר נירוסטה או סיר יציקת אלומיניום ( עם שכבת טפלון).
- מוסיפים הירקות הקצוצים ומאדים, מוסיפים השום והרסק ומערבבים היטב.
- מוסיפים תוך כדי עירבוב 2 כפיות סוכר להורדת חמיצות הרסק.
- מוסיפים העצמות, השעועית והנוזל ומבשלים למשך 4 שעות.
- מוסיפים התבלינים, מלח, פלפל וטועמים.
- מגישים עם מעט פטרוזיליה קצוצה ולחם כפרי משובח.

הערות:
1) מומלץ להוסיף נוזל משובח ( נוזל יסודי של ירקות, בשר או עוף - נוזלים לבנים)
2) אסור להמליח שעועית כי היא מתקשה, תבלינים נוסיף רק לאחר שהשעועית
התרככה לחלוטין.


זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב