פילה דג ברוטב פיטריות וחמאה בתנור על מצע מחית תפוחי אדמה.
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פילה דג ברוטב פיטריות וחמאה בתנור על מצע מחית תפוחי אדמה. 

מאת    [ 12/03/2010 ]
מילים במאמר: 164   [ נצפה 7968 פעמים ]

 
 

פילה דג ברוטב פיטריות וחמאה בתנור על מצע מחית תפוחי אדמה.

2 מנות

החומרים:

-2פילה דג מכל סוג שתבחרו רצוי לקנות אותו מוכן ונקי מעצמות.

-סלסילת פיטריות טריות מסוג שמפניון ושיטאקי

-20 גרם חמאה

-2 כפיות טימין קצוץ

-3 שיני שום קצוצות

למחית:

-5 תפוחי אדמה קלופים שהורתחו במים

-מלח

-פלפל שחור

-3 כפות חלב{לא חובה}

-מכינים מחית תפוחי אדמה -פירה מתבלים לפי הטעם

אופן הכנת הדג:

תחילה הפילה דג

-מחממים את התנורטוסטר אובן לחום גבוה 170-180 מעלות

-לוקחים תבנית -מושחים במעט שמן רצוי זית {גם לטעם וגם לבריאות}

-לוקחים את הדגים ומתבלים בעדינות במלח ןפלפל שום קצןץ וטימין לפי טעמכם האישי ומניחים בצד

-פורסים את הפיטריות לפרוסות יפות מסדרים מחצית מהכמות בתבנית המשומנת מתבלים מעט ומניחים מעל את הדגים שהעור פונה כלפי מטה.מעל הדגים מסדרים את מחצית הפיטריות שנותרה

-מפזרים קוביות חמאה מלמעלה

-מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור

מורידים את החום ל-150 מעלות

-מוציאים לאחר כ-20 דקות

מסדרים בצלחת גדולה פירה ןמעלין פילה דג ברוטב פיטריות וחמאה

בתיאבון!!!

טלילה מיזרחי דאור מטפלת ברפואה משלימה רכזת תיירות מרפא מנהלת ומנחה משאבי אנוש .

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב