עוגת שמנת וריבת חלב לשבועות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת שמנת וריבת חלב לשבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 157   [ נצפה 5517 פעמים ]

 
 
עוגת שמנת לשבועות
לבצק
:
400 גר' שמנת
1 קופסא של ריבת חלב
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
3 כוסות קמח

קרם:
600 גר' שמנת
1 כוס סוכר

ציפוי:
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
3 כפות חלב
80 גר' חמאה

הכנה:
1. ערבבו את כל החומרים לבצק, עד לקבלת עיסה דלילה
2. העבירו 1/3 מהעיסה לתבנית אפיה והכניסו לתנור בחום של 180 מעלות לכ-30 דק'.
3. ל-2/3 הנותרים הוסיפו 1.5 כפות קקאו ולאפות בתנור כ-30 דק'
על מנת לבדוק האם הבצק מוכן הכניסו קיסם למרכז התבנית - אם הוא יבש, הכול מוכן ואפשר להוציא את התבנית מהתנור ולקרר
4. לאחר הקירור יש לחתוך את בצק הקקאו לקוביות  
5. להקציף את החומרים לקרם
6. לטבול היטב כל קובייה וקובייה בקרם ולמקמם על הבצק הלבן בצורת הר.
7. ערבבו את כל חומרי הציפוי, הביאו לרתיחה, קררו ומזגו אותו למעלה.

יש לקרר את העוגה במקרר מספר שעות טרם ההגשה
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב