עוגת גבינה ולימונים חגיגית
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת גבינה ולימונים חגיגית 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 183   [ נצפה 4791 פעמים ]

 
 
עוגת גבינה ולימונים
לתחתית:
150 גר' עוגיות חמאה מפוררות
40 שקדים טחונים
40 גר' חמאה מומסת

לשכבה העליונה:
625 גר' גבינת שמנת 9%
75 גר' סוכר
175 גר' שמנת חמוצה
3 ביצים מוקצפות
מיץ וגרידה מ-2 לימונים
1 כף קורנפולר
1/2 מקל וניל ללא גרעינים
4 כפות סוכר
1 לימון ללא גרעינים חתוך לפרוסות דקות מאוד

1. לחממם תנור ל-140 מעלות
2. לשמן תבנית קפיצית עגולה בקוטר 20 ס"מ ולרפד את התחתית בנייר אפיה
3. לערבב את כל חומרי התחתית , לפזר בשכבה אחידה בתבנית, להדק היטב ולשמור במקרר כ-20 דקות על מנת שהתחתית תתקשה
4. לערבב את כל החומרים לשכבה העליונה של העוגה, פרט לפרוסות הלימון ו-4 כפות הסוכר. את התערובת יש להעביר לתבנית מעל שכבת העוגיות ולאפות כ-45 דקות עד שעה.
5. את פרוסות הלימון ו-4 כפות הסוכר מעבירים לסיר, מוסיפים מים כך שיכסו את הלימונים ומבשלים כ-5-10 דקות. אח"כ מוציאים את פרוסות הלימון ומניחים מעל רשת שתחתיה שמים נייר סופג (על תשימו ישירות על הנייר הסופג כי הלימונים יבדקו לנייר) ונותרים ללימונים להתקרר.
6. להוציא את העוגה מהתנור, לתת לה להתקרר, לקשט בלימונים ולהגיש.

חג שמח ובתאבון!!!
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב