עוגיות שושנים לסיום הארוחת חג השבועות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגיות שושנים לסיום הארוחת חג השבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 137   [ נצפה 7237 פעמים ]

 
 
 לפניכם מתכון לעוגיות טעימות ומהירות להכנה, שהדבר הקשה ביותר בהכנתן הוא הקצפת החלבונים. עוגיות אלה יכולות להיות סיום הולם לארוחת החג שלכם בליווי תה או קפה איכותי.

עוגיות שושנים לסיום הארוחת חג השבועות
לבצק
:
200 גרם מרגרינה
200 גרם גבינה
1.5 כוס קמח
אבקת אפיה, מלח
למילוי:
1 כוס סוכר
3 חלבונים
1 סוכר וניל
1 כוס אגוזים קצוצים


הכנה:
1. לערבב את כל חומרי הבצק, לצור מהבצק ל-4 כדורים שווים, ושלים בקירור לפחות לשעתיים
2. להקציף חלבונים עם סוכר (על מנת שההקצפה תהיה קלה ומוצלחת יש להוציא את הביצים מהמקרר מראש, כדי שלא יהיו קרות), עד לקבלת קצף לבן קשה. את הקצף יש לערבב עם האגוזים הקצוצים.
3. כל כדור בצק יש לרדד לפס מוארך, למרוח עליו חלק מהמילוי ולגלגל לרולדה. את הרולדה חותכים לרוחב לעוגיות.
4. את העוגיות יש לאפות כ-15-20 דקות.
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב