מאפה בצל, עשבי תיבול ופטה לשבועות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפה בצל, עשבי תיבול ופטה לשבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 133   [ נצפה 4649 פעמים ]

 
 
זהו מתכון למאפה חלבי המתאים לחג השבועות. הייחוד שלו הוא בפשטות ההכנה, מיעוט המרכיבים, וזמן אפיה הקצר. הייתי ממליצה לאמץ מתכון זה לא רק לחג השבועות אלא כארוחת ערב קלילה.
 
מאפה בצל, עשבי תיבול ופטה
25 גר' חמאה
1/2 קילו בצק עלים
1 כף שמן זית
3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
1 כף עלי תימין
1/2 קג' בצק עלים
100 גר' גבינת פטה

הכנה:
1. לחמם תנור ל-200 מעלות.
2.  במחבת להמיס את החמאה, להוסיף שמן זית ובצל ולתגן במשך כ-10-15 דק' עד שהבצל מתרכך ומזהיב מעט. להוסיף תימין ולתבל במלח ופלפל.
3. לשטח את בצק העלים בתבנית ולפזר מעל את הבצל. יש להשאיר כסמ' אחד בקצוות.
4. לפזר מעל הבצל את גבינת הפטה החתוכה לקוביות.
5. לאפות כ-20 דק' עד שהבצק מזהיב.

הגשה: ניתן להגיש בליווי עגבניות וסלט חסה.
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב