מאפה עגבניות, מוצרלה וזיתים שחורים לשבועות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפה עגבניות, מוצרלה וזיתים שחורים לשבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 137   [ נצפה 4862 פעמים ]

 
 
 להלן מתכון למאפה ישראלי מהיר הכנה, שיכול להתאים מאוד לשולחן החג בשבועות או לארוחת ערב או בוקב אם החלטתם לפנק את יקיריכם!
 מאפה עגבניות, מוצרלה וזיתים שחורים

400 גר' בצק עלים
1 ביצה
4 כפות ממרח זיתים או ממרח פסטו
4 עגבניות בשלות חתוכות לפרוסות
300 גר' מוצרלה חתוכה גס
שמן זית
עלי תימין
חופן זיתים שחורים

 הכנה:
1. לחמם תנור ל - 220 מעלות. לרדד את הבצק ולצור ממנו עיגולים בגודל הרצוי.
2. לשים את תחתיות המאפה על התבנית, לחורר מעט בעזרת מזלג (על מנת שהבצק לא יתנפח יותר מדי ויתבשל היטב) ולהבריש בביצה. למרוח כל עיגול בממרח זיתים או פסטו, לשים מעל פרוסת עגבנייה ולפזר מוצרלה. להוסיף כמה טיפות שמן זית ולתבל.
3. לאפות כ-15-20 דק' עד שהבצק מזהיב.

להוציא מהתנור, לפזר מעל מעט זיתים שחורים ולהגיש בליווי סלט ירוק.

בתאבון!!!
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב