מרק מלפפונים עם אגוזי מלך לשבועות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק מלפפונים עם אגוזי מלך לשבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 194   [ נצפה 2941 פעמים ]

 
 
מרק מלפפונים עם אגוזי מלך
1 מלפפון גדול
60 גר' אגוזי מלך קלוים
15 גר' פטרוזיליה
1 שן שום קצוץ
2 כפות שמן זית
4 כפות מים
1 כף מיץ לימון
300 יוגורט
מלח, פלפל, עלי נענע

מרק זה פופולארי מאוד בארצות הבלקן. הפטרוזיליה כאן מאזנת את השום ומלפפון ויוגורט נותנים לו את הקלילות ואת טעם החג. הוא פשוט מאוד להכנה אך גם חגיגי מאוד וישתלב מצוין בשולחן החג שלכם.

הכנה:
1. לקלף את המלפפון ולחתוך לחצי לאורך. אם יש בו הרבה גרעינים יש להסירם בעזרת סכין או כפית. קצצו את המלפפון לחתיכות של של כ-2 ס"מ.
2. הכניסו את האגוזים, פטרוזיליה, שום, שמן ומים וחצי מהמלפפון למעבד מזון ועבדו עד לקבלת פירה
חלק.
3. הוסיפו למעבד את שאר המלפפון, מלח ומיץ הלימון והפעילו את המעבד שוב.
4. העבירו את הפירה שקיבלתם לקערה וערבבו אם היוגורט, הוסיפו מלח, פלפל ומיץ לימון לפי טעמכם האישי.
5. יש לכסות ולקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. בכל צלחת הגשה פזרו מעל המרק מעט עלי נענע.
טיפ: אל תתעצלו לקלות את האגוזים, זה מוסיף למרק טעם מיוחד.  דרך הקלייה הפשוטה ביותר זה לצלות אותם על מחבת יבש על אש בינונית מס' דקות.

בתאבון!!!
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב