מרק אבוקדו מיוחד לשבועות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק אבוקדו מיוחד לשבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 194   [ נצפה 4024 פעמים ]

 
 
באו נודה, אבוקדו זה לא הירק שנהוג להשתמש בו הרבה למרקים, אך מרק פירה זה על בסיס חלב ושמנת מתוקה הינו מאוד עדין ומתאים במיוחד לארוחת חג השבועות.
 את המרק ניתן להגיש חם, אך בחודשי הקיץ הייתי ממליצה לקררו במקרר ולהגישו קר. שבועות הוא חג קיצי, ולכן המלצתי תהיה ללכת על הגרסה הקרה של המרק.

מרק אבוקדו

3 כפות חמאה
100 גר' בצל ירוק קצוץ
1 שן שום כתוש
25 גר' קמח
600 מ"ל ציר ירקות
2 אבוקדו בשלים
2-3 כפיות מיץ לימון
קורט גרידת לימון
150 מ"ל חלב
150 מ"ל שמנת מתוקה
כמה עלי נענע קצוצים, מלח, פלפל

הכנה:
1. להמיס חמאה בסיר בעל תחתית עבה ולטגן את השום והבצל כ-5 דקות על אש קטנה.
2. להוסיף קמח ולערבב היטב במשך 2-3 דק'. בהדרגה למזוג פנימה את ציר הירקות ולהביא לרתיחה. השאירו את המרק על האש והמשיכו לטיפול באבוקדו.
3. קלפו את האבוקדו וחתכו אותו לקוביות. הוסיפו את האבוקדו יחד עם מיץ וגרידת הלימון למרק ובשלו כ-10 דק'.
4. כבו את האש, קררו מעט את המרק ומעכו את האבוקדו בעזרת כך או מעבד מזון לקבלת מרק פירה.
5. הוסיפו חלב ושמנת מתוקה, הוסיפו נענע ותבלו במידת הצורך.

בתאבון!!!


פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב