דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מרק אבוקדו מיוחד לשבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]

מילים במאמר: 194   [ נצפה 4838 פעמים ]

באו נודה, אבוקדו זה לא הירק שנהוג להשתמש בו הרבה למרקים, אך מרק פירה זה על בסיס חלב ושמנת מתוקה הינו מאוד עדין ומתאים במיוחד לארוחת חג השבועות.
 את המרק ניתן להגיש חם, אך בחודשי הקיץ הייתי ממליצה לקררו במקרר ולהגישו קר. שבועות הוא חג קיצי, ולכן המלצתי תהיה ללכת על הגרסה הקרה של המרק.

מרק אבוקדו

3 כפות חמאה
100 גר' בצל ירוק קצוץ
1 שן שום כתוש
25 גר' קמח
600 מ"ל ציר ירקות
2 אבוקדו בשלים
2-3 כפיות מיץ לימון
קורט גרידת לימון
150 מ"ל חלב
150 מ"ל שמנת מתוקה
כמה עלי נענע קצוצים, מלח, פלפל

הכנה:
1. להמיס חמאה בסיר בעל תחתית עבה ולטגן את השום והבצל כ-5 דקות על אש קטנה.
2. להוסיף קמח ולערבב היטב במשך 2-3 דק'. בהדרגה למזוג פנימה את ציר הירקות ולהביא לרתיחה. השאירו את המרק על האש והמשיכו לטיפול באבוקדו.
3. קלפו את האבוקדו וחתכו אותו לקוביות. הוסיפו את האבוקדו יחד עם מיץ וגרידת הלימון למרק ובשלו כ-10 דק'.
4. כבו את האש, קררו מעט את המרק ומעכו את האבוקדו בעזרת כך או מעבד מזון לקבלת מרק פירה.
5. הוסיפו חלב ושמנת מתוקה, הוסיפו נענע ותבלו במידת הצורך.

בתאבון!!!


פוליסמן אולגה



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב