סלט שעועית וגבינת צ'דר לשבועות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט שעועית וגבינת צ'דר לשבועות 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 123   [ נצפה 2418 פעמים ]

 
 
בחג השבועות רב הסלטים הם סלטי ירקות בתוספת גבינות לבנות כמו פטה או גבינות עזים. אבל כאן לא משתמשים לא בזה ולא בזה.
מדובר בסלט קל ומהיר מאוד להכנה, שגבינת הצידר מוסיפה בו פיקנטיות וחריפות עקב טעמה החזק והיחודי.
 
סלט שעועית וגבינת צידר
מרכיבים:
קופסת שימורי שעועית לבנה או אדומה
1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ
1/2 כוס גבינת צידר מגורדת
פטרוזיליה קצוצה
חומץ בלסמי, מלח לפי הטעם
הכנה:
1. סננו את השעועית, הוסיפו בצל קצוץ, שמן, חומץ בלסמי ומלח וערבבו היטב.
2. לפני ההגשה הוסיפו גבינת צידר וקשטו בפטרוזיליה קצוצה. 

טיפ: במידה ואתם לא אוהבים שימורים, ניתן להשתמש בשעועית יבשה. יש להשרותה במים ל-10 שעות ולבשל במים עם מעט מלח. יש לסנן את השעועית היטב לאחר הבישול.

בתאבון!!!
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב