קיש ברוקולי מצויין בכמה דקות עבודה!
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קיש ברוקולי מצויין בכמה דקות עבודה! 

מאת    [ 25/07/2014 ]
מילים במאמר: 448   [ נצפה 2484 פעמים ]

 
 

אני אישית מאוד אוהבת קישים, כנראה בגלל חולשה לבצק פריך. המתכון שלפניכם הוא בדרך כלל הכוכב של שולחן שבועות, אבל גם בחגים אחרים או ארוחות חגיגיות קיש ברוקולי זה הוא המנה שנגמרת הכי מהר.
מצרכים:
לבצק:
1/2 ק"ג לבן או קמח מלא
1 כפית שטוחה מלח
 שקית אבקת אפיה
200 גר' חמאה קרה
200 מל' מים קרים

למלית:
חבילת ברוקולי קפוא מסונן מנוזלים (אפשר גם טרי כמובן, אך יש לחלוט אותו במים או לאדות מעט)
100 גר' גבינה בולגרית מגורדת

לבלילת מילוי:
2 יוגורטים סמיכים כמו היוגורט היווני
3 ביצים
מלח, פלפל
מעט אגוז מוסקט


ההכנה:
מתחילים מהכנת הבצק: שמים את חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים, רק עד שנוצר כדור. היזהרו מעיבוד יתר, כי החמאה תימס וזה יפגע באיכות הבצק.  מכסים את הבצק ומכניסים למקרר ל- 1/2 שעה.
מכינים את בלילת המילוי:  פשוט מערבבים את כל מרכיבי הבלילה היטב.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומסדרים אותו בתבנית פאי משומנת. מסדרים מעל הבצק את הבקורולי ומפזרים מעל את הבולגרית. לסיום שופכים מעל את בלילת המילוי ומכניסים לתנור  שחומם ל- 180 מעלות, ל- 30 - 40 דקות.

/ / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב