בורקס בשר מהיר וטעים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

בורקס בשר מהיר וטעים 

מאת    [ 25/07/2014 ]
מילים במאמר: 327   [ נצפה 1815 פעמים ]

 
 

אני מאוד אוהבת מאפים מבצק עלים, ובורקס בשר היא מנה מעולה שאותה אוהבים הן המבוגרים והן ילדים.
את המאפה שלפניכם אפשר להכין גם בצורת רולדה, רק שימו לב כי יש לעלות ת זמן האפיה במקרה זה ל-40-45 דקות.

מצרכים:
1/2 ק"ג בקר טחון
1 חבילה של בצק עלים שהופשר לילה קודם במקרר
1 בצל קצוצץ דק
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק (אם אין אפשר לוותר, אך אם יש זה ממש מוסיף לטעם)
1/2 כוס מים
מעט פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
ביצה טרופה ושומשום שקישוט

אופן הכנה:
1. מטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד להזהבה.
2. מוסיפים למחבת את הבשר ומטגנים עוד כ-2-3 דקות בערבוב מתמיד
3. מוסיפים את רסק העגבניות, רוטב צ'ילי, מים ותבלינים, מערבבים ומבשלים מספר דקות.
4. מורידים מהאש ומצננים את המלית.
5. פורסים את הבצק וחותכים אותו לריבועים בגודל 7*7, מניחים במרכז כל מרובע כף וחצי מהמילוי ומהדקים בקצוות לצורת משולש או מלבן.
6. מעבירים את על הבורקסים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מורחים למעלה ביצה ומפזרים מעל שומשום.
7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד להזהבה.

/ / / / // // // // /  / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / / / / / // // // // / 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב