גנאש שוקולד ב-5 דקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

גנאש שוקולד ב-5 דקות 

מאת    [ 05/07/2014 ]
מילים במאמר: 402   [ נצפה 2183 פעמים ]

 
 

אני תמיד חשבתי שגנאש שוקולד הוא סוג של תערובת שוקולד עם עוד משהו, שבסוף הערבוב מקבלים סוג של רוטב שוקולד. לא מזמן החלטתי שדי אם הגדרת ה"בערך" והגיע הזמן ללמוד איך באמת מכינים גנאש שוקולד.

מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם משנת מתוקה

אופן הכנה:
1. קוצצים את השוקולד דק דק בעזרת סכין גדולה.
2. בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה על אש קטנה. אין צורך להביא אותה לרתיחה, מומלץ להוריד אותה מהאש כאשר אתן רואות בועות קטנות בצמוד לדפנות הסיר.3. העבירו את השוקולד לקערת זכוכית או ניירוסטה ומזגו מעל את השמנת החמה.
4. המתינו כ-2 דקות בזמן שהשמנת ממיסה מעט את השוקולד ואז התחילו לערבב לאט לאט את התערובת עם מקציף ידני פשוט. מיד תראו כי במרכז הקערה נוצר מן רוטב שוקולד סמיך.
5. המשיכו בערבוב איטי עד לקבלת תערובת אחידה.

טיפ: אם אתם רוצים גנאש סמיך יותר ניתן להוסיף מעט יותר שוקולד.

/ / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב