ספגטי ברוטב עגבניות ב-5 דקות עבודה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

ספגטי ברוטב עגבניות ב-5 דקות עבודה 

מאת    [ 05/07/2014 ]
מילים במאמר: 290   [ נצפה 4102 פעמים ]

 
 

הנה לפניכם מתכון לאוכל ילדים האולטמטיבי - ספגטי ברוטב עגבניות. מהיר הכנה, טעים ואהוב על ילדים, מה עוד אפשר לבקש ממתכון לפסטה.

מצרכים:
חצי חבילת ספגטי
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 קוביות של שום של דורות
כוס עגבניות מרוסקות
מעט אורגנו יבש
מעט בזיליקום יבש / אפשר להמיר בכמה עלי בזיליקום טרי קצוצים
מלח, פלפל
50 גרם פרמזן מגורד

אופן הכנה

מתחילים מהכנת הרוטב - בסיר רחב מחממים את שמן הזית, ומוסיפים אליו את השום והעגבניות המרוסקות, בליווי התבלינים ומבשלים כ-20 דקות.
בזמן שהוטב מבעבע, מבשלים את הספגני לפי הוראות היצרן.
כאשר הרוטב מוכן מעבירים את הספגטי לסיר הרוטב ומערבבים היטב, כך שכל הספגטי מכוסה.
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל מעט פרמזן.

/ / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // //// / / //  // // ///

 

 

 

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב