לביבות בטטה אפויות בקלי קלות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לביבות בטטה אפויות בקלי קלות 

מאת    [ 04/07/2014 ]
מילים במאמר: 314   [ נצפה 2941 פעמים ]

 
 


הנה דרך מצויינת לחסוך כמה וכמה קלוריות וריח של טיגון. אז פעם הבאה שבא לכם לביבות, חממו את התנור ולעבודה!
מצרכים:
2 בטטות גדולות קלופות
1 בצל גדול
כוס פטרוזיליה
2 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס פירורי לחם
מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

 

חותכים את הבטטות לקוביות ומבשלים כחצי שעה, עד שהבטטות רכות.
בזמן שהבטטות מתבשלות מטגנים את הבצל.
מסננים ומועכים את הבטטות בקערה גדולה.
מוסיפים לסיר את הבצל המטוגן, פטרוזיליה, ביצים ותבלינים.
מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים פנימה קמח ופירורי הלחם ומערבבים שוב.
יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים קלות. מניחים על התבנית שרופדה בנייר אפיה.
מחממים את התנור ל- 190 מעלות, ואופים כ- 20 דקות.

אפשר להגיש בליווי רוטב יוגורט   / / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / // / / / / / / /  // / / /

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב