מתכון מהיר לברוקולי בתנור
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון מהיר לברוקולי בתנור 

מאת    [ 04/07/2014 ]
מילים במאמר: 286   [ נצפה 2981 פעמים ]

 
 

את המתכון שלפניכם קיבלתי מחברה, שמכינה באותה הצורה לא רק ברוקולי אלא גם כרובית, ואף ירקות נוספים. היתרון הגדול ביותר של המתכון הזה לדעתי הוא משך ההכנה שלו - 5 דקות עבודה ולתנור!
מרכיבים
:
1-2 יחידות של ברוקולי טרי (אפשר גם קפוא)
1/3 כוס שמן זית
פלפל שחור
3 קוביות של שום כתוש של דורות
מעט מלח גס

אופן הכנה:
- מפרקים את הברוקולי לפרחים וחולטים במים כמה דקות. שימו לב - חשוב שהברוקולי ישאר מוצק!
- מערבבים בכוס שמן זית, פלפל ושום.
- מסדרים את פרחי ברוקולי על תבנית עם נייר אפייה.
- מוזגים את תערובת השמן על הברוקלי ומערבבים.
- מפזרים מעל הברוקולי מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכחצי שעה.

אפשר להגיש כתוספת לבשר או כמנה ראשונה בארוחה משפחתית.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / /  // / / / / / / /  / / / // / // / / / / / / / / / // / / // / / / // / / / / / / / /// / / / // / / /        // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / /  / / / // / // / / / / / / / / / // / / // / / / // / / / / / / / /// / / / // / / /        // / / / / / / / // / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב