קנלוני בטטה וגבינות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קנלוני בטטה וגבינות 

מאת    [ 29/06/2014 ]
מילים במאמר: 394   [ נצפה 2609 פעמים ]

 
 

קנלוני בטטה וגבינות זו מנה שאני תמיד מכינה לערב חברים. ילדים לא ממש בעניין של בטטה, אך המבוגרים מאוד נהנים מהמנה הנ"ל. אפשר לשלב במתכון גם גבינות מלוחות אם אתם לא אוהבים את הטעם המתקתק.

מצרכים:

חבילת קנלוני שלא דורש בישול מוקדם

 למלית:  2 בטטות בינוניות  4 כפות שמנת מתוקה  4 כפות גבינה לבנה 9%  פלפל שחור, אזוג מוסקט, מלח  

לרוטב:

 מיכל שמנת לבישול  1/2 מיכל שמנת מתוקה של או מה שנשאר אחרי שהוצאנו 4 כפות למלית  100 גר' גבינה צהובה מגוררת
 מלח, פלפל, אגוז מוסקט, פפריקה מתוקה  קומץ בזיליקום קצוץ דק (אפשר להשתמש גם בקוביה של בזיליקום של "דורות")  

לקישוט והקרמה:

 מעט גבינת פרמזן מגורדת.   אופן הכנה:

 מחממים תנור לחום בינוני.
1. מקלפים ומבשלים את הבטטות עד לריכוך. 2. בזמן שהבטטות מתבשלות, אפשר להכין את הרוטב: שופכים לסיר את כל מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומרתיחים.
3. מועכים את הבטטות המבושלות, מוסיפים את כל שאר מרכיבי המלית. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
4. ממלאים את גלילי הקנלוני במלית, ומסדרים בתבנית פיירקס.
5. שופכים על הקנלוני את רוטב השמנת, ומכסים בנייר כסף.
6. מכניסים לתנור שחומם לחום בינני ואופים כחצי שעה.
7. לאחר 30 דקות מוציאים מהתנור, מורידים את נייר הכסף, זורים למעלה גבינת פרמזן ומחזירים לתנור לכמה דקות נוספות.

/ / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / // / / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / // / / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / // / / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / // / / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / // / / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / // / / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / // /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב