כרובית מטוגנת
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

כרובית מטוגנת 

מאת    [ 29/06/2014 ]
מילים במאמר: 292   [ נצפה 2016 פעמים ]

 
 


אני לא יודעת מתי זה קרה, אבל כרובית מטוגנת תפסה לה מקום של כבוד בכל מסעדה בישראל. אז למה שלא נאמץ מתכון זה גם הביתה?

המצרכים:

כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים
מרק עוף
פרורי לחם
מעט קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מבושלים את הכרובית במים עם מלח עד לריכוך.

מכינים בנתיים את פרורי הלחם - מערבבים לתוך פירורי הלחם מלח, פלפל, ומרק עוף

מסננים את הכרובית ומתחילים בהכנה לטיגון: טובלים אותה בקמח, אח"כ בביצה ואז בפרורי לחם.

מטגנים בשמן עמוק, ומוציאים לנייר סופג על מנת להוציא את עודפי השמן.

מומלץ להגיד לצד רוטב צ'ילי מתוק

/ / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / /// / // / / / / / / / / / / / / / / / / / /  //  / / /// / / /
/ / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / /// / // / / / / / / / / / / / / / / / / / /  //  / / /// / / /
/ / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / /// / // / / / / / / / / / / / / / / / / / /  //  / / /// / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב