עוגת קצפת ותותים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת קצפת ותותים 

מאת    [ 29/06/2014 ]
מילים במאמר: 317   [ נצפה 1700 פעמים ]

 
 


אני בעיקר מכינה את העוגה הזו לימי הולדת, כי זו עוגה מאוד יפה ודי קלה להכנה. כמובן שאת התותים אפשר להחליף לפטל או לפירות יער אחרים, אם בא לכם להכין את עוגה בקיץ.

מצרכים:
3 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי קמח תופח
מעט מלח
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים רצוי סחוט טרי, אבל גם פרימור יעבוד מצוין
1 שמנת מתוקה - אני משתמשת בחלבית, אבל אפשר גם פרווה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
תותים לקישוט

אופן הכנה:

1. מתחילים מהכנת הבסיס לעוגה: הקציפו מעט את חלבונים עם הסוכר-עד לקבלת קצף לבן, הוסיפו חלמונים, ואח"כ את שאר המצרכים.

2. ערבבו היטב והכניסו לתנור שחומם ל-170 מעלות לכ-45 דקות. בסיום האפיה יש לצנן את הבסיס לפני שמתחילים בחיתוך.

3. חתכו את הבסיס ל-2 לרוחבו, על מנת לצור 2 עיגולים דקים יותר.

4. . בזמן שהבסיס בתנור, הקציפו שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה.

5. מרחו עיגול אחד של הבסיס בקרם הקצפת, הניחו עליו את העיגול השני ומרחו גם אותו בקרם. אל תשכחו לכסות בקרם גם את צידי העוגה.

6. קשטו את העוגה בתותים, והכנסו למקרר לכמה שעות לפחות.

/ / / / / / / / / / / /  // / / / / / / / / / / / // / /  / / / / / // / / / / / / / / / / /  // / / / / / / / / / / / // / /  / / / / / // / / / / / / / / / / /  // / / / / / / / / / / / // / /  / / / / / // / / / / / / / / / / /  // / / / / / / / / / / / // / /  / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב