נזיד עדשים מהיר
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

נזיד עדשים מהיר 

מאת    [ 29/06/2014 ]
מילים במאמר: 359   [ נצפה 1868 פעמים ]

 
 

למען האמת, נזיד עדשים היה מוכר לי עד לפני כמה חודשים, רק מסיפורי התורה, אבל לאחר שראיתי איך המנה הזו נטרפה הבנתי למה עשיו מחר עבורה את הבכורה שלו.

מצרכים לנזיד עדשים:

כוס עדשים ירוקות/ או תערובת עדשים
בצל גדול קצוץ
2 גזרים
2 קישואים
עגבניה
2 – 3 כוסות מים
100 רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
סוכר לפי הטעם
אבקת מרק
פלפל ומלח

אופן הכנה:

עדשים במתכון זה דורשים מעט הכנה מראש - יש להשרות אותן כשעתיים, ולבשל כחצי שעה במים רותחים.

מכינים את הירקות לנזיד: קוצצים את הבצל ועגבנייה, פורסים את הגזר וחותכים את קישואים למקלות (אפשר גם חצאי עיגולים)

מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ומטגנים עד לריכוך, מוסיפים את שאר הירקות (את הקישואים והעגבניה) וממשיכים לטגן עד לריכוך.

מוסיפים את הרסק, סוכר, פפריקה, אבקת מרק, מלח ופלפל וכן את העדשים ומכסים במים.

מבשלים כחצי שעה נוספת בערבוב מתמיד עד שהירקות רכים.

/ / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב