מרק עדשים כתומות מהיר וטעים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק עדשים כתומות מהיר וטעים 

מאת    [ 29/06/2014 ]
מילים במאמר: 277   [ נצפה 2200 פעמים ]

 
 

עד עכשיו מרק כתום לפי הגדרה שלי, היה מרק בטטות, עד שניסיתי להוסיף למרק גם עדשים כתומות. התוצאה הייתה לא רק שיפור בערך התזונתי של המרק, אלא גם שיפור מדהים בטעם, שאומץ בשמחה בתפריט המשפחתי.
מצרכים:
בצל בינוני קצוץ
כוס עדשים כתומות
2 ליטר מים
2 בטטות חתוכות לקוביות
100 גרם רסק עגבניות
סוכר במידה הצורך
חצי כפית כמון
כף פפריקה
אבקת מרק
פלפל ומלח

אופן הכנה:

1. מטגנים את הבצל מספר דקות, עד שהוא הופך לשקוף.
2. מוסיפים רסק עגבניות,  כמון, פפריקה, אבקת מרק, פלפל ומלח (וגם סוכר במידת הצורך), כוס מים ועדשים.
3. לערבב היטב ומוסיפים את שאר המים, מרתיחים ומנמיכים את האש.
4. נותנים למרק לבעבע על אש בינונית ומוסיפים קוביות בטטה.
5. מבשלים על אש בינונית - קטנה כשעה, רק אל תשכחו לערבב מדי פעם.

/ / / // / / / / / / / / // / /  / / / / / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / /  / / / / / / / / / / / / // / /

/ / / // / / / / / / / / // / / / / /
/ / / // / / / / / / / / // / / / / /
/ / / // / / / / / / / / // / / / / /
/ / / // / / / / / / / / // / / / / /
/ / / // / / / / / / / / // / / / / /

פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב