מאפין קפה ושוקולד צ'יפס טבעוניים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפין קפה ושוקולד צ'יפס טבעוניים 

מאת    [ 23/10/2013 ]
מילים במאמר: 326   [ נצפה 3827 פעמים ]

 
 


אוהבים מאפנס שוקולד אבל כל המתכונים לא ממש מתאימים לטבעונים? אז טעיתם, כי במתכון הבא אין שום מרכיבים מהחי, אך הטעם פשוט נפלא.

המרכיבים:

2 כוסות קמח

¾ כוס סוכר

½ כוס שוקולד צ'יפס

½ כוס אגוזי לוז

שקית אבקת אפייה

כוס חלב סויה

½ כוס שמן

5 כפיות קפה נמס

מעדן אלפרו ווניל


אופן ההכנה
:

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפייה, ושוקולד צ'יפס ואגוזים.

ממיסים את הקפה בחלב סויה ומוסיפים לתערובת שמן ומעדן ומערבבים.

מערבבים את החומרים הרטובים והיבשים.

משמנים תבנית למאפינס וממלאים את השקעים עד 2/3 מגובהם.

מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את המאפנס כ-20 דקות, עד להזהבה.

/ / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב