מאפינס טבעוניים עם תפוחים ושקדים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפינס טבעוניים עם תפוחים ושקדים 

מאת    [ 23/10/2013 ]
מילים במאמר: 380   [ נצפה 2835 פעמים ]

 
 

מה יכול להיות יותר קל מלהכין מאפנס? קינוח אולטמטיבי ומהיר לכל אירוע, הן בבית והן בחיק הטבע. רבע שעה ואפשר להאכיל גדוד במאפה מתוק וטעים.

מצרכים:

1 כוס קמח ללא גלוטן

100 גרם אבקת שקדים

3/4 כוס סוכר חום כהה

שקית אבקת אפייה

1/4 כפית מלח

1 כוס רסק תפוחים

1/2 כוס שמן קנולה

כפית תמצית וניל 

לציפוי:

שקדים פרוסים או שבבי שקדים

 

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את החומרים היבשים - קמח, אבקת שקדים, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הלחים - שמן קנולה, רסק תפוחים ווניל.
מערבבים יחד את  2 התערובת עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית שקעים, עד 3/4 מגובהם, ומפזרים מעל את השקדים.
אופים כ-20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב