קציצות עוף בעגבניות ופטריות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קציצות עוף בעגבניות ופטריות 

מאת    [ 22/09/2013 ]
מילים במאמר: 211   [ נצפה 7872 פעמים ]

 
 

נמאס מקציצות עוף יבשות? למה שלא תנסו את המתכון הזה לקציצות ברוטב פטריות ועגבניות. טעים, יפה ולא לא דורש יוצר מדי עבודה.
מרכיבים:

לקציצות:
0.5 קילו חזה עוף טחון
שקית פטריות פורצ'יני מיובשות קצוצות
כף פירורי לחם + עוד כ-2 כפות נוספות לטבילה של הקציצות לפני הטיגון
ביצה
1 כף טימין
כף שמן זית
מלח, פלפל

לרוטב:
250 גרם פטריות קצוצות גס
חצי קילו עגבניות קלופות וקצוצות (אפשר גם 2 קופסאות שימורים של עגבניות קלופות)
2 שיני שום כתושות
1 כף פטרוזיליה
פלפל חריף שלם

שמן זית לטיגון

אופן הכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות, ומכינים מהתערובת 10-12 קציצות גדולות ושטוחות.

טובלים את הקציצות בפירורי לחם, ומניחים על צלחת שטוחה או מגש, מכסים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.

במחבת גדולה עם שמן זית מקפיצים את הפטריות, הפלפלון והשום על אש בינונית כ-5 דקות.

מוציאים את הפלפל ומוסיפים עגבניות. מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כרבע שעה.

מוסיפים למחבת את הקציצות בהדרגה ובזהירות כדי שלא יתפרקו, ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות, הופכים את הקציצות ומבשלים עשר דקות נוספות.

מכבים את האש ובודקים את הרוטב, אם סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים, ומי שמעוניין בשדרוג, יכול להוסיף מעט יין לבן.

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל הפטרוזיליה ומגישים.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב