קציצות תרד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קציצות תרד 

מאת    [ 22/09/2013 ]
מילים במאמר: 291   [ נצפה 6952 פעמים ]

 
 

אין לי הרבה חברים צמחוניים, אבל כשחברתי הצמחונית מגיעה אני תמיד מכינה את קציצות התרד שלפניכם בליווי סלט קצוץ, ושנינו מנקות את הצלחות בשניות.

מצרכים:
1/2 1 קילו תרד חלוט קצוץ (ניתן להשתמש גם בתרד קפוא, מופשר וסחוט)
בצל קצוץ דק
5-4 ביצים
4 כפות מלאות פירורי לחם או קמח מצה
פלפל ומלח
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה
מערבבים בקערה את התרד, בצל מטוגן, ביצים, מלח ופלפל.
עם ידיים רטובות מתחילים לצור קציצות (אם אתם מרגישים שהתערובת נוזלית מדי, הוסיפו כף פירורי לחם).
מטגנים את הקציצות משני הצדדים על מחבת חם עם מעט שמן עד להשחמה.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב