סופלה שוקולד פרווה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סופלה שוקולד פרווה 

מאת    [ 21/09/2013 ]
מילים במאמר: 364   [ נצפה 17047 פעמים ]

 
 

הבעיה הכי גדולה שלי עם קינוחי פרווה זה המרגרינה שמכניסים במקום החמאה. אני מאוד משתדלת שלא להכניס מרגרינה למטבח, אז כשמצאתי את המתכון הזה לסופלה פרווה עם שמן אימצתי אותו מיד.

מצרכים:

שליש כוס קמח
חצי כוס סוכר
2 כפות קקאו
3 ביצים
150 גר' שוקולד מריר
קצת פחות מחצי כוס שמן

אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים היבשים.
טורפים את הביצים ומכניסים לאט לאט לקערה עם החומרים היבשים.
ממיסים את שוקולד (אפשר במיקרו) ומערבבים עם השמן. זה החלק הקשה של המתכון, כי צריך לערבב בזהירות ולא מעט זמן על מנת לקבל תערובת אחידה.
מערבבים הכל יחד ומחלקים למנג'טים .
אופים כ-10-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.

 / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  //  / / / / / / / / / // / / /  / / // /  // 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב