שווארמה עם שעועית
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

שווארמה עם שעועית 

מאת    [ 06/09/2013 ]
מילים במאמר: 339   [ נצפה 2424 פעמים ]

 
 

הנה עוד מתכון משודרג לשווארמה. בעזרת הוספת יין, הסויה ושעועית ירוקה מקבלים מאכל שלא ממש מזכיר את השווארמה הבסיסית, לא בטעם ולא בריח.
 
מצרכים:
קילו בשר שווארמה חתוך לקוביות של כ-2 ס"מ
2 כרישות פרוסות דקות
1 פלפל חריף קצוץ דק
300 גרם שעועית ירוקה קלופה
3 כפות יין אדום יבש
3 כפות רוטב סויה
6 יחידות שום פרוסות
מלח, פלפל שחור
מעט שמן זית


אופן הכנה:

מטגנים את השווארמה במחבת או סיר  כ-5-7 דקות, כדי שהבשר יסגר ומוציאים לצלחת.

שופכים למחבת / סיר את היין ומוסיפים כרישה, פלפל החריף והשעועית ומבשלים כ- 5 דקות כדי שהירקות יתרככו מעט.

מוסיפים את השווארמה, רוטב הסויה, שום, מלח ופלפל ומערבבים.

מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות (השווארמה צריכה להיות רכה)

/ / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / // / / / //  // / / / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב