פשטידת כרובית קלה ומהירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פשטידת כרובית קלה ומהירה 

מאת    [ 05/09/2013 ]
מילים במאמר: 279   [ נצפה 14889 פעמים ]

 
 

פשטידת כרובית זו היא אחת המתכונים הקלים ביותר במחברת המתכונים שלי. היא מהירה, תמיד מצליחה ותמיד זוכה לתשואות בקרב החברות שלי שתמיד בדיאטה (רק אל תספרו להן על המיונז).

מצרכים:
1 כרובית מפורקת לפרחים
3 כפות גדושות מיונז
3 כפות קמח תופח
3 ביצים
מלח, פלפל שחור
1 כף אבקת מרק

אופן הכנה:

מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים (אל תשכחו להוסיף מלח) כ-10 דקות.
מעבירים את הכרובית לקערה, מועכים בעזרת מזלג, מוסיפים את כל שאר מרכיבי הפשטידה ומערבבים.
שופכים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפיה של כ-40 דקות.

טיפ: אם אתם אוהבים שמיר או פטרוזיליה אתם יכולים להוסיף קצת צבע לפשטידה.

/ / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / / / // /  / //  / / / // // / / / // / 

 



פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב