פנקוטה מנגו מהירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פנקוטה מנגו מהירה 

מאת    [ 21/08/2013 ]
מילים במאמר: 317   [ נצפה 1794 פעמים ]

 
 

הנה גיוון לפנקוטה קלאסית - פנהקוטה מנגו. 

מרכיבים לארבע מנות: 
2 שמנת מתוקה 32 אחוז שומן 
1.5 כפיות אבקת ג'לטין 
1/3 כוס תרכיז מנגו קפוא של פריגת 

אופן ההכנה:
1. ממיסים את הג'לטין כמו במתכון הקלאסי - קודם מערבבים עם שמנת מתוקה ואח"כ מחממים בבחישה מתמדת עד להמסה)
2. מוסיפים את תרכיז המנגו למיכל השמנת השני.
3. מערבבים בין תערובת הג'לטין לתערובת המנגו. 
4. מסננים, מוזגים ומצננים לפחות 4 שעות.

/ / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב