פנקוטה קלאסית מהירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פנקוטה קלאסית מהירה 

מאת    [ 21/08/2013 ]
מילים במאמר: 300   [ נצפה 1886 פעמים ]

 
 

פנקוטה הוא קינוח לא כל כך נפוץ, אך מאוד טעים ולא קשה להכנה. ברצוני לחלוק אתכם מתכון קל ובסיסי אותו תוכלו לגוון בתוספות שונות. 

מרכיבים לארבע מנות: 
2 חבילות שמנת מתוקה 32%  
1.5 כפיות אבקת ג'לטין 
כפית תמצית וניל
4 כפות שטוחות סוכר 

 הכנה:

1. שופכים שמנת מתוקה אחת לסיר.
2. מעל השמנת מפזרים את הג'לטין ומשאירים כך לרבע שעה (מבלי לערבב). 
3. עבור 15 דקות מערבבים ומחממים את התערובת על אש קטנה עד שהג'לטין נמס. 
4. מוסיפים סוכר וממשיכים לערבב על להמסת הסוכר, ומורידים מהאש. 
5. לקערה נוספת שופכים את השמנת המתוקה השניה, ומוסיפים את הווניל.
6. מוסיפים את תערובת הג'לטין לקערה ומערבבים.
7. מסננים את התערובת שמתקבלת ומעבירים לכלי הגשה אישיים. עוטפים בניילון נצמד ומצננים לפחות 4 שעות

אפשר להגיש עם רוטב או בלי. 
/ / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב