פאי רועים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פאי רועים 

מאת    [ 20/08/2013 ]
מילים במאמר: 392   [ נצפה 4302 פעמים ]

 
 

בגרסת הפאי הזו שינינו כמה מרכיבים בסיסיים - הוספנו למתכון בטטות, שהוסיפו לא רק טעם, אלא גם צבע מדהים לפאי הפועים שלנו.
מרכיבים:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים
מיכל רסק עגבניות קטן
מעט מים
2 ביצים
2 כפות קמח
כף פפריקה
מעט אבקת מרק, סוכר, מלח, פלפל
לציפוי:
3 בטטות בושלות ומעוכות
תפוח אדמה מבושל ומעוך
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 שיני שום קצוצות ומטוגנות
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל

אופן  ההכנה :

1. מטגנים את הבצל הקצוץ.
2. מוסיפים את בשר, וממשיכים לטגן ולפורר עד שהנוזלים מתאדים.
3. מוסיפים רסק, מעט מים, פפריקה, מלח ופלפל, אבקת מרק, סוכר, קמח, מערבבים ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים.
4. מוסיפים את הביצים, מערבבים ומורידים מהאש.
5. מטגנים את הבצל לציפוי, מוסיפים את פירה הבטטות, פירה תפו"א, שום, לתבלינים, להוסיף קמח וביצים ומערבבים היטב.
6. שמים את הבשר בתבנית, מעל משטחים את הבטטות.
7. מפזרים מעל הבטטות פירורי לחם, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות ל-40 דקות

/ / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב