אפונה ברוטב ב-5 דקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

אפונה ברוטב ב-5 דקות 

מאת    [ 20/08/2013 ]
מילים במאמר: 325   [ נצפה 5881 פעמים ]

 
 

אני תמיד אוהבת להחזיק במקפיא כמה שקיות עם ירקות קפואים. יש המון תוספות מהירות שאפשר להכין מירקות קפואים בכמה דקות בלבד ואפונה ברוטב שלפניכם היא רק אחת מהם.
מצרכים:
חצי שקית אפונה קפואה 
בצל קצוץ
כפית אבקת מרק עוף 
כפית תבלין לעוף 
1/2 קובית קנור
מעט סוכר 
1 כפית קמח 
מעט שמן 
1/3 כוס מים

אופן הכנה:
1. מאדים את הבצל הקצוץ במעט שמן.
2. מוסיפים את האפונה, תבלינים וכ-1/3 כוס מים. 
3. לבשל, כ-10 דקות, עד לצמצום הרוטב. 


מעולה עם אורז לבן

/ / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב