צלעות טלה בדבש
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

צלעות טלה בדבש 

מאת    [ 19/08/2013 ]
מילים במאמר: 334   [ נצפה 3012 פעמים ]

 
 

8 צלעות טלה
3 כפות דבש
1 כף סילאן
2 שיני שום
מעט שמן לטיגון
כפית ג'ינג'ר טחון (לא חובה אבל מוסיף המון)
מעט מלח ופלפל

 

מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. צולים אותן על המנגל עד למידה הרצויה ומורידים מהאש. בינתיים מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים, מרתחיחים ומבשלים חמש דקות. מוסיפים את הצלעות למחבת ומערבבים עד שהרוטב מכסה אותן יפה. מומלץ להגיש על אורז לבן או על פירה. 

 / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב