לחם סילאן באופה לחם ביתי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לחם סילאן באופה לחם ביתי 

מאת    [ 17/08/2013 ]
מילים במאמר: 357   [ נצפה 3485 פעמים ]

 
 

בא לכם לפנק את נמפשחה בלחם טוב, טעים , מתוק? מה דעתכם על לחם סילאן, שיכול להתאים כבסיס לכריך מתוק לילדים, או לכריך גבינה מפנק להורים.

ללחם סילאון תצטרכו:
3 וחצי כוסות קמח מלא
1 ושליש כוסות מים
2 כפות סילאן 
2 כפיות שמרים טריים
25 גרם חמאה
2 כפיות מלח

אופן הכנה: 

מכניסים לאופה לחם מים, שמרים וסילאן.
אח"כ מכניסים את הקמח ומעל מלח וחמאה.

מפעילים את אופה הלחם על תוכנית לחם מלא ואחרי 4 שעות. יוצא לחם טעים, והריח אוי!!!

 / / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / // / / / / //  // / / / / / / / / // / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב