במיה בפטרוזיליה ב-10 דקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

במיה בפטרוזיליה ב-10 דקות 

מאת    [ 23/06/2013 ]
מילים במאמר: 94   [ נצפה 4917 פעמים ]

 
 

מתכון מעולה שתמיד מצליח לבמיה ריחנית נפלאה עם שום ופטרוזילה. זו יכולה להיות תוספת מעולה לארוחה חלבית או בשרית וניתן להגיש אותה גם כסלט קר או חם.

½ ק"ג במיה קטנה

½ כוס פטרוזיליה קצוצה

3 שיני-שום קצוצות

מעט זמן זית לטיגון

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל לבן גרוס

אופן הכנה:
- שוטפים את הבמינ ומייבשים אותה בנייר מגבת.
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומקפיצים בו את הבמיה כ-2 דקות. 
- מוסיפים שום, ומקפיצים עוד כחצי דקה.
- מעבירים לקערה ומוסיפים מיץ הלימון, מלח ופלפל.
- מערבבים עם הפטרוזיליה ומגישים.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב